We ♥ NIJMEGEN

Op Koningsdag mochten we al een feestje bouwen in het centrum van Nijmegen. Tijdens de Zomerfeesten gaan we dat nog TWEE KEER doen!! Wat was het ontzettend gezellig tijdens Koningsdag! Met een vol Koningsplein hebben we gedanst, gezongen en gelachen. Op 14 juli staan we Lees verder of boek the ‘Kings

Oerrrr gezellig!

Komende zaterdag zijn wij de afsluiter van de Looifeesten. Net als 2 en 3 jaar geleden. We hebben er zin in! De Looifeesten in Ottersom zijn namelijk altijd oer gezellig!!

Volle Bak

Komende maand staan er maar liefst 5 optredens in onze agenda! Een lekkere volle bak dus… en we gaan er ook volle bak tegenaan!!

Maastricht Music Hall

De introductiefeesten worden in Maastricht groots aangepakt. Wij mochten op één van die feesten ’n deel van de avond voor onze rekening nemen, om vervolgens het stokje over te dragen aan niemand minder dan Don Diablo. Ruim anderhalf uur bespeelde wij de 1500 hoofden tellende Lees verder of boek the ‘Kings

Paintball Party

Enkele jaren geleden waren we al eens te gast bij het Que Pasa Paintbull Open… Een feest dat we nooit zullen vergeten. De vraag was; kunnen we dat feest evenaren?! …NOU EN OF!!

Roerige Maand

Maart roert zijn staart zegt men wel eens. Dat gold dit jaar niet echt voor het weer (het was vooral veel te koud!), maar wel voor onze optredens… 3 zeer verschillende locaties en gelegenheden, maar allemaal ontzettend geslaagde avonden!!